sâmbătă, 5 martie 2011

Tanarul care a facut sex cu preotul de la Caldarusani continua dezvaluirile socante: Vroia sa i-o trag si-n post [VIDEO]


Uriasul scandal sexual izbucnit la Manastirea Caldarusani, judetul Ilfov, dupa ce popa porno Laurentiu Andreescu a fost dat in vileag de Bogdan Enescu cum ca face amor cu barbati continua cu dezvaluirile socante ale tanarului de 26 de ani. “Staretului Lavrentie ii plac femeile, popa Damaschin o face numai cu calugari, iar eu i-am tras-o nu doar lui Laurentiu, ci si parintelui Petroniu”, declara Bogdan Enescu.

“Cand Petroniu a venit in manastire, eu eram deja de un an acolo. S-a dat la mine dupa doar o saptamana. Rapid, hotarat, pus pe treaba. A venit la mine sa ma sarute si cu mainile pe unde nu trebuie! M-a ademenit la el in chilie, zicandu-mi: «Hai sa iti dau tigari, cafea, zahar, ulei, ce ai nevoie. Hai, vino, ca iti dau eu, am eu grija de tine», si a sarit pe mine”, povesteste Enescu. El mai spune ca Petroniu a mai avut probleme in trecut, cand s-a legat de niste pustani si au iesit discutii. “Copiii respectivi, care erau de prin Moldova, au facut scandal, dar au fost linistiti repede. Staretul stie de Petroniu ca are raporturi homosexuale. E posibil sa-l fi banuit si pe Laurentiu ca e gay, dar nu sunt sigur. Oricum, staretul ii accepta daca aduc un folos manastirii, adica daca vin cu bani”, a declarat Bogdan.
Intrebat de cate ori s-a culcat cu cei doi calugari, Bogdan Enescu a spus, calm: “Pai, daca socotim cel putin unu pe saptamana, cu fiecare, timp de doi ani... destul de des, de ordinul sutelor! Petroniu, care este pasiv convins, era foarte direct atunci cand venea vorba de sex. La oral era campion, ma rupea! Odata l-am si intrebat daca este bine ce face, ca este post, dar mi-a zis... «da’ ce, ca p..a nu stie carte». Cand faceau oral, il duceau amandoi pana la capat, pentru ca asa le place. Lui Petroniu i-am ejaculat si in gura o data, iar la sfarsit mi-a zis ca am fost super si ce bine a fost”.

“Ei au trei vieti paralele: una in biserica, a doua - cand sunt in timpul liber si primesc enoriasi si a treia cu ce nebunii au ei in cap si ce fac prin chiliile lor”, mai spune Enescu. Interesant este ca „ei (n.r. - Laurentiu si Petroniu) nu stiau ca eu fac sex cu amandoi. Dar si eu ma feream, pentru ca erau gelosi”.

“Se feresc intre ei, cel mai tare se ascund de staret. Staretul Lavrentie e mai mult cu femei... ce-i mai vine, asa, cate una din cand in cand. Dar se fereste sa nu fie vazut. In ierarhia manastirii din Caldarusani, staretul Lavrentie este pe primul loc, urmat de Damaschin care, desi este bolnav si face dializa, este si el homosexual, dar eu nu am avut texte cu el. Deci ala (n.r. - Damaschin) e numai cu calugari, nu se baga pe civili sub nici o forma. Apoi urmeaza Laurentiu si Petroniu. Deci, daca-l excludem pe staret, eu am facut sex cu locurile doi si trei din ierarhia Manastirii Caldarusani”, este declaratia socanta a tanarului de 26 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu