miercuri, 16 martie 2011

SCANDAL SEXUAL cu preoti moldoveni in Italia

http://moldinit.com/publ/scandal_sexual_cu_preoti_moldoveni_in_italia/4-1-0-1244

Doi moldoveni, un gradinar si un preot ortodox, au fost arestati in Italia, sub acuzatia de talharie, tentativa de viol si port ilegal al unui cutit. Cei doi sunt supectati ca au amenintat cu moartea si au jefuit o prostituata romanca de 20 de ani, dupa ce au intretinut relatii sexuale cu ea.


Potrivit publicatiei locale Il Giornale di Vicenza, cei doi barbati, in varsta de 29 si, respectiv 33 de ani, se aflau legal in Italia.


Moldovenii ar fi imprumutat un BMW de la un alt preot moldovean de 37 de ani, parohul Bisericii "Sfanta Treime" din localitate, si au dus prostituata intr-un apartament, unde au intretinut relatii sexuale cu ea, contra sumei de 50 de Euro ora.


"De ajuns! Timpul a expirat", le-ar fi spus romanca dupa jumatate de ora. Barbatii insa nici nu au vrut sa auda: "Noi am platit, ramanem aici pana terminam!". Moldovenii ar fi ameninta-o atunci cu un cutit si dupa ce i-au dat o palma, i-ar fi luat 100 de Euro, cerand sfarsitul actului sexual.


Fata a scapat insa din mainile agresorilor si a fost dusa de un trecator la locul unde traia impreuna cu alte prostituate din Romania. Moldovenii, deja impreuna cu parohul, au urmarit-o si au continuat amenintarile. "Iti tai gatul, te omor!", ar fi spus unul dintre ei.


O tanara a alertat politia, iar cei trei au fugit. In scurt timp, ei au fost prinsi intr-un bar si dusi la sectorul de politie, fiind gasite asupra lor banii si cutitul.


Parohul le-a luat apararea celor doi conationali: "Atata timp cat nu am fost acolo nu stiu ce s-a intamplat, dar Vitale si Vasile sunt oameni buni. Biserica noastra reuneste sute de credinciosi, vi se pare ca ne comportam asa? Nu cred ca s-ar fi dus cu o prostituata. Daca au facut-o, vor raspunde inaintea lui Dumnezeu", a marturisit preotul politistilor.


Oamenii legii nu s-au lasat convinsi, iar cei doi au ramas in arest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu