duminică, 27 martie 2011

Iată bolizii cu care au mers la înscăunarea mitropolitului!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bolizii-inscaunarea-mitropolitului-cluj-328014.html
FOTO INSIDE ^^^

Mihai Bacalu 26 Martie 2011

ÎPS Andrei Andreicuţ a fost înscăunat, ieri, la Catedrala Sf. Nicolae din Cluj-Napoca, mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului,în locul rămas vacant după decesul lui Bartolomeu Anania.


Câteva sute de clujeni au asistat, ieri, la slujba de înscăunare a mitropolitului Andrei Andreicuţ, oficiată de patriarhul Daniel. La manifestare au participat numeroşi arhierei, unii obosiţi după drumul parcurs, care au şi moţăit în timpul slujbei.

Printre asistenţii evlavioşi s-au amestecat şi mulţi şefi din administraţie şi politicieni, în frunte cu premierul Emil Boc. După eveniment, alaiul format din maşinile premierului şi limuzinele episcopilor s-a îndreptat spre Hotelul Napoca, unde a fost servită masa de protocol în cinstea noului mitropolit.

În parada de bolizi a prelaţilor, mărcile predominante au fost Audi şi Volkswagen. Şi chiar dacă bolidul de lux este lumesc, numărul de înmatriculare al înaltelor feţe bisericeşti din Bihor te duce cu gândul la cele sfinte, el fiind "RAI".

Nu au lipsit nici momentele inedite. În timpul ceremoniei, un preot a vorbit pe ascuns la mobil, povestind, poate, colegilor rămaşi acasă ce se întâmplă la Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu