duminică, 27 martie 2011

Un preot candideaza la Stefanesti

http://pitesteanul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2198&Itemid=2

Preotul Dumitru Nistor este candidatul din partea PD-L pentru functia de primar al orasului Stefanesti. Din 1991 si pana in prezent, Dumitru Nistor a mai ocupat functii in administratia publica, fiind pe rand viceprimar si primar al orasului Stefanesti, candidand la vremea respectiva pe listele PSD.Gheorghe Davidescu, prim-vicepresedintele PD-L Arges a declarat ca Nistor, ca si candidat independent, a foat inclus alaturi de alti cinci membri ai PD-L intr-un sondaj de notorietate la nivelul localitatii Stefanesti.


In urma rezultatelor, acesta a fost ales drept candidatul ideal pentru primarie, fiind cooptat in partid pe baza unei scrisori de intentie inaintata de Nistor conducerii filialei.

Preotul Dumitru Nistor a avut numai cuvinte de lauda la adresa actualilor sau fostilor sai sefi pe linie de partid. "Cristian Boureanu este un tanar care aduce un suflu nou partidului si in politica pe care o practica. Dansului nu-i vor fi imputate anumite actiuni de dinainte de 1989 si ii va fi foarte usor sa fie receptat ca un om nou. Un alt atu al domnului Boureanu il reprezinta succesul la public. In ceea ce il priveste pe domnul Constantin Nicolescu, acesta este si va ramane un stalp al politicii argesene. Ne pare rau ca multe din activitatile dumnealui nu au fost pe deplin receptate la nivel national. Vad ca abia acum, dupa atatia ani de zile, s-au gandit cei de la Bucuresti sa-l coopteze in calitate de vice-presedinte."

Aspirantul la fotoliul de primar al Stefanestiului spune ca nu doreste sa se lupte cu actualul edil, Barbuceanu, ci doreste o campanie cinstita cu scopul de a schimba situatia „din bine in mai bine". "Nu ma bat cu Barbuceanu! Doamne fereste sa ma bat cu cineva! Eu si actualul primar ne vom bate doar pentru binele cetatenilor din Stefanesti. Ma inteleg bine cu primarul, cu care am colaborat de multe ori si cred ca am face o echipa buna impreuna."

Marian MIHAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu