duminică, 27 martie 2011

Mitropolia Moldovei: Noul preot de la manastirea Tabara ar trebui sa stea la poarta, daca nu are loc in chilie

http://m.protv.md/stiri/social/mitropolia-moldovei-noul-preot-de-la-manastirea-tabara-ar-trebui.html
 VIDEO INSIDE  ^^^

20:12, 23 Martie 2011, Pro TV

Asa a comentat Mitropolia Moldovei faptul ca parintele Diodor, numit in locul preotului caterisit, Vasile Ciobanu, nu a fost primit ieri la manastire. Purtatorul de cuvant al institutiei sustine ca, de fapt, preotul nu a fost alungat, ci doar anuntat ca in chilie se fac reparatii. Totodata, Mitropolia a explicat comportamentul brutal al maicii starete cu ziaristii prin faptul ca aceasta a avut emotii in fata camerei.


Cat despre arhimandritul Diodor, care nu a fost primit la manastire, purtatoarea de cuvant a Mitropoliei a spus ca acesta nu a fost alungat, ci informat ca nu sunt conditii de trai.

Totodata, purtatoarea de cuvant a Mitropoliei s-a aratat deranjata de faptul ca echipa PRO TV a fost prezenta la acest eveniment.

Parintele Diodor a fost trimis la manastirea Tabara printr-un ordin al Mitropolitului Moldovei ca sa-l inlocuiasca pe fostul preot Vasile Ciobanu, care a fost caterisit in urma unui scandal sexual. Preotul Vasile Ciobanu fusese filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu doi baieti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu