joi, 10 martie 2011

Preotul care a accidentat mortal un alt preot şi familia lui se urcase băut la volan


Preotul care se afla în autoturismul BMW care a accidentat mortal, marţi seară, la Târgovişte, un alt preot şi pe soţia şi fiica lor a recunoscut, miercuri, că el s-a aflat la volanul autoturismului, iar poliţiştii au descoperit că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Mihaela Savu, preotul C. Florin, din Lăculeţe - Glodeni, s-a prezentat, miercuri, la poliţie pentru noi audieri în cazul accidentului de pe strada I.C. Brătianu, acesta recunoscând că el s-a aflat la volanul autoturismului BMW, transmite corespondentul NewsIn.

"C. Florin a recunoscut, astăzi, când s-a prezentat pentru continuarea audierilor, că el se afla la volan. Existau neconcordanţe între declaraţiile pasagerilor din BMW şi declaraţiile martorilor", a adăugat Mihaela Savu.

Imediat după producerea accidentului, toţi cei trei pasageri din BMW, o tânără şi doi bărbaţi, au declarat că se aflau la volan. Ulterior, tânăra a luat vina asupra ei, dar martorii susţineau că au văzut un bărbat la volan. Alcooltestul a indicat în cazul preotului din Lăculeţe o alcoolemie de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul respirat.

Un preot din Dâmboviţa şi soţia şi fiica sa au murit în urma unui accident produs, marţi seară, pe strada I.C Brătianu din Târgovişte, în urma impactului dintre un BMW şi o Dacia 1310. Potrivit sursei citate, preotul Nicolae Nicolae din Gheboaia, comuna Finta, aflat la volanul autoturismului Dacia, a încercat să vireze la stânga şi a fost lovit în plin de un BMW care venea cu viteză, din sens opus.

Preotul în vârstă de 41 de ani, soţia acestuia şi fiica în vârstă de 15 ani au murit în urma impactului. Pasagerii din BMW au scăpat nevătămaţi şi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru recoltarea de probe biologice, imediat după accident toţi declarând că au fost la volan. Printre aceştia, se află şi preotul din Lăculeţe - Glodeni, C. Florin.

"În autoturismul BMW, se aflau o tânără de 23 de ani şi doi bărbaţi de 27 şi 32 de ani. Toţi au fost duşi pentru recoltarea de probe biologice", a precizat sursa citată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu