miercuri, 16 martie 2011

Plecat în Italia, un preot moldovean a întreținut relații sexuale cu o prostituată româncă pe care a jefuit-o


Victima a depus o plângere pe numele celor doi agresori. În prezent, făptașul cu sutană și complicele lui, ambii cetățeni ai Republicii Moldova, sunt cercetați de poliția italiană.

Pastorul ortodox a fost pus sub acuzație de poliția italiană pentru faptul că în urmă cu o săptămână a întreținut relații sexuale cu o prostituată pe care, ulterior, a jefuit-o. Incidentul s-a petrecut în regiunea Vicenza.

Conform unei publicații din Italia, parohul moldovean se afla legal în Italia. Acesta, împreună cu un complice sosit tot din Republica Moldova, ar fi racolat-o pe prostituata româncă pentru a întreține relații sexuale.

Cei doi i-ar fi plătit femeii 100 de euro pentru o jumătate de oră de plăceri lumești. Deoarece timpul dedicat expirase, românca le-ar fi cerut să întrerupă actul sexual, moment în care cei doi moldoveni i-au sustras banii.

Potrivit poliției italiene, moldovenii puși pe distracții interzise de lege s-ar fi aflat într-un BMW de lux care aparține unui alt preot din Republica Moldova. În acest moment, agresorul cu sutană preoțească și complicele său sunt cercetați de autoritățile din Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu