miercuri, 16 martie 2011

Preot răspopit pentru preacurvie

http://www.newspad.ro/Preot-raspopit-pentru-preacurvie,86436.html

07 februarie 2006
Episcopia Dunării de Jos, prin Consistoriul Bisericesc, a decis caterisirea unui preot brăilean, pentru că ar fi căzut în păcatul preacurviei. Totul a pornit de la un filaj organizat asupra proxenetelui Marius Ioniţă, zis "Păcală", în noaptea de 16 ianuarie a.c., când la acesta sosise acasă în maşina cu numărul GL-22-PIU.
Oprită de un echipaj de la Siguranţă Publică, în maşină a fost găsit preotul Iulian Stroiu, împreună cu un prieten şi cu o prostituată în vârstă de 15 ani. Ulterior, după arestarea proxenetului, prostituata minoră a declarat că preotul şi prietenul acestuia au dus-o în camera unui hotel din Brăila şi în schimbul sumei de 1.500.000 lei a întreţinut relaţii sexuale cu aceştia până dimineaţa.
În baza acestor investigaţii, Episcopia Dunării de Jos Galaţi a decis caterisirea preotului brăilean. În replică, potrivit preotului protopop Gheorghe Marinescu, "preotul Iulian Stroiu a declarat că doar l-a însoţit pe prietenul său şi că nu a preacurvit". Cu toate acestea, decizia a fost luată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu