sâmbătă, 5 martie 2011

Sfinţea apa cu mâna cu care se masturba


3 Noiembrie 2009 | Articol semnat de Ionut Constantin

Preotul Teoctist Nichitean (25 de ani), cel filmat in timp ce făcea sex cu un alt bărbat taman in chilia sa de la Patriarhie, e persoană importantă. In ciuda vârstei sale fragede, părintele se număra printre cele mai de seamă feţe bisericeşti din România.
Era nelipsit de la ceremoniile importante ce aveau loc în lăcaşul de cult de pe Dealul Mitropoliei. Fotografiile de mai sus ni-l prezintă pe preotul pervers în 2008, în timp ce sfinţea apa ce urma să ajungă, de Bobotează, pe post de aghiasmă, în casele miilor de credincioşi veniţi să asiste la slujbă.

Era nelipsit şi din grupul preoţilor aflaţi mereu în jurul Patriarhului Daniel. Ba mai mult, locul lui Teoctist Nichitean era... la dreapta Preafericitului Părinte.


Scandalul a izbucnit după ce, ieri, Libertatea a prezentat în exclusivitate scenele porno ce-l aveau ca protagonist pe părintele Teoctist. Iubitul său, Dan, cel cu care făcea amor în filmuleţ, povesteşte că una dintre marile plăceri sexuale ale feţei bisericeşti era masturbarea. “La finalul actului sexual, îi plăcea la nebunie să se masturbeze”, ne-a povestit Dan, declaraţii susţinute şi de înregistrările video de la Mitropolie.

«Nu mai este monah la noi»

Contactat telefonic de Libertatea, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica , ne-a declarat că preotul-călugăr Teoctist Nichitean şi-ar fi dat “demisia” de la Arhiepiscopia Bucureştilor. “Nu mai este monah la noi. A cerut să iasă din Biserică, încă din luna august”, susţine Stoica.
Cum au comentat cititorii pe www.libertatea.ro

Adilah: L-am auzit cântând la Sf. Spiridon, la Trinitas TV etc. Are o voce extraordinară. Păcatul lui.....

kitty: Sunt şocată, efectiv nu ştiu ce cuvinte să aleg să pot scrie câteva rânduri. Sunt soţie de preot şi mereu am discuţii contradictorii pe tema aceasta cu soţul meu. De câte ori apare un asemenea articol, ne certăm deoarece el are alte explicaţii. Şi atunci îi spun cum să vină lumea la spovedanie la astfel de oameni? Nu mai am cuvinte .

 Mişu: Eu nu am crezut niciodată ziarele, dar acuma chiar e adevărat, a fost cu mine în clasă şi am stat cu el în bancă până mi-a pus mâna pe picior.

max:

Eu l-am cunoscut pe Teoctist şi într-adevăr bănuiam ceva, pentru că vedeam că se uita după bărbaţi şi, când am auzit că l-au dat afară de la Patriarhie pe motiv că are TBC, mi-am dat seama că este ceva necurat la mijloc şi era cam suspect în comportament, ce bine că nu i-am pupat mâna. Ruşine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu