joi, 16 iunie 2011

Scandal sexual fără precedent! Vezi desfrâul preotului din Orhei/VIDEO

http://asport.ro/selectii-stiri,moldova,scandal-sexual-fara-precedent-vezi-desfraul-preotului-din-orhei_video,165562

Marţi, 1 Mar. 2011, 22:00 

Scandal sexual fără precedent în Republica Moldova. Părintele duhovnic al Mănăstirii Tabăra, din Orhei, Vasile Ciobanu, a fost suspendat din oficierea slujbelor religioase, în urma unui decret semnat de mitropolitul Vladimir.

Asta după ce postul de televiziune Jurnal TV a intrat în posesia unor imagini în care preotul este surprins întreţinând relaţii sexuale cu doi tineri.

Deceretul emis de Înalt Prea Sfinţia Sa, mitropolitul Vladimir, a fost semnat după ce Jurnal TV a pus la dispoziţia Mitropoliei imaginile în care egumenul întreţine relaţii sexuale cu doi bărbaţi.

„Prin prezentul, Cuvioşia Voastră, pentru comportament neadecvat statutului preoţesc, sunteţi oprit de a oficia cele sfinte, începând cu 28 februarie 2011”, se arată în decretul mitropolitului. Totodată, Mitropolia anunță că Judecata Mitropolitană va investiga acest caz şi dacă va fi găsit vinovat, Egumenul Vasile Ciobanu va fi caterisit. „Păcatul sodomiei este unul strigător la cer”, se mai arată în declarația mitropolitului.

Imaginile cu desfrâul preotului sunt de-a dreptul şocante. Acesta stă întins lângă un tânăr şi îl îmbrăţişează. Câteva clipe mai târziu, băiatul este deja dezbrăcat, lângă preot, care îl îndeamnă pe tânăr să „nu-i fie în padlă” să-i facă plăcere, asigurându-l că „n-o să afle nimeni”.

Întrebat ce crede despre acest păcat, dar fără să știe despre imaginile cu dânsul, părintele Ciobanu spune că este unul „murdar” și că biserica este contra acestui păcat „strigător la cer”.

După ce a aflat că a fost surprins în plină acţiune, părintele a negat că ar avea înclinaţii homosexuale și a spus că nu se simte vinovat cu nimic și că acest păcat „nu se referă la el”.

VIDEO HERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu