miercuri, 22 iunie 2011

Parintele-patron de biserica. Prima biserica privatizata din Romania si limuzinele preotilor vrajitori VIDEO



5 iunie 2011


Singurul preot din Romania care a fost caterisit pentru ca ar fi deschis cartea este Claudiu Vasilache. S-a reorientat rapid si si-a construit in fata vilei o biserica, devenind astfel primul cetatean roman cu biserica privata. Arhiepiscopia Romanului l-a pedepsit mai mult pentru ca a divortat de doua ori si pentru ca nu a dat ascultare mai marilor sai.


Parintele-patron de biserica. Prima biserica privatizata din Romania si limuzinele preotilor vrajitori VIDEO pe www.incont.ro

Fostul preot continua sa poarte reverenda de preot si s-a stabilit la 7 kilometri de Roman, la Secuieni, unde prospera: masini din toata tara fac coada la fostul parinte. Daca cei care se duc la Vasilache se feresc sa fie vazuti, oamenii din sat vorbesc deschis.

Pentru ridicarea lacasului de cult, fostul preot a primit usor autorizatie de constructie de la primaria din Secuieni, trecand cladirea in acte drept anexa la locuinta. Desi are legea in mana, primarul din Secuieni nu poate sa faca nimic. De ce? Pentru ca a primit ordin de sus sa-l lase pe fostul preot in pace.

Oricat s-ar afla fostul preot Vasilache in afara legii, primarul a preferat sa nu-si deranjeze superiorii politici si bisericesti ca sa ramana in carti.

Claudiu Vasilache si-a castigat faima de prooroc in satul Moreni din care a fost alungat dupa caterisire. Un loc izolat cu oameni extrem de saraci care-si omoara vremea mai mult in circiuma din fata bisericii.

Multi insa au lucrat pentru preotul caterisit si sunt fericiti ca datorita lui au astazi o casa pentru praznice si pomeni, obiectiv de importanta vitala pentru ei. In concluzie, mereu vor fi oameni care vor dori sa fie cu un pas inaintea propriului lor destin. Si vor cauta un raspuns in cartile preotilor, chiar daca asta ii va costa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu