joi, 16 iunie 2011

Călăraşi: Un nou termen în procesul preotului care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni

http://www.adevarul.ro/locale/calarasi/Calarasi-preot-femeie-trecere_de_pietoni-ucis_0_475752620.html

17 mai 2011, 10:59 |  Autor: Monica Măgureanu |Termenul pentru un nou proces în cazul preotului Bogdan Dumitru, s-a stabilit în data de 3 iunie 2011. Fiul femeii ucise, Alexandru Simonescu, spune că se aşteaptă la o nouă amânare a termenului de judecată, dat fiind că preotul a încercat de fiecare dată să amâne procesul invocând fel şi fel de motive.
Alexandru Simonescu, fiul femeii care a murit după ce a fost călcată de maşina condusă de preotul Bogdan Dumitru chiar pe trecerea de pietoni, priveşte un pic deznădăjduit către noul termen al procesului.Acesta nu crede că se va da un verdict favorabil, mai ales că procesul a fost amânat de nenumărate ori.  „Să vedem ce se va întâmpla. Avem termen pe 3 iunie însă nu cred că se va stabili ceva atunci“, spune dezamăgit tânărul.
Anul trecut, la 7 martie, Maria Simionescu (42 de ani) a fost lovită pe trecerea de pietoni pe de strada Prelungirea Bucureşti din Călăraşi. Preotul Bogdan Dumitru (31 de ani), care se afla la volan, a fugit imediat de la locul accidentului, dar a fost reţinut câteva ore mai târziu de poliţişti. Judecătorii i-au dat acestuia o pedeapsă cu închisoarea de trei ani cu suspendare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu